Onderstaande fotogalerij van Geraerds Vloerverwarming toont de diversiteit en kwaliteit van ons werk in vloerverwarming. Het benadrukt onze expertise, zichtbaar in projecten variërend van grote gebouwen tot particuliere woningen. Elk project toont de combinatie van technische vaardigheid en aandacht voor detail.

Uitzonderlijk Vakmanschap in Vloerverwarming

De foto's illustreren verschillende projecten, zoals het plaatsen van vloerverwarming op draadstaalmatten in Deventer en het infrezen van zandcement dekvloeren in Colmschate. Deze variëteit onderstreept onze technische bekwaamheid en flexibiliteit om aan diverse projecteisen te voldoen.

 

De galerij benadrukt de samenwerking met klanten en vakmensen. Dit maakt Geraerds Vloerverwarming tot een betrouwbare partner voor uiteenlopende vloerverwarmingsbehoeften.

Onze vloerverwarming projecten

In dit vakantiehuis in Olst zijn 5 groepen ingefreesd (ingeslepen) in een zandcement dekvloer. Daarna was de tegelzetter aan de beurt om de vloer dicht te smeren met tegellijm en de tegels te leggen.

Aan de Schoutenweg in Deventer hebben we negen groepen op draadstaalmatten gevlochten op isolatieplaten. Draadstaalmatten bestaan uit aan elkaar gelaste stalen staven of draden, die een net- of matstructuur vormen. De matten worden gebruikt als ondergrond waarop de verwarmingsbuizen worden bevestigd voordat het zandcement wordt gestort. De buizen blijven zo goed op hun plaats en de warmte kan gelijkmatig worden verdeeld.

In Deventer Colmschate hebben we een zandcement dekvloer ingefreesd. De opdrachtgever zal de sleuven hierna gaan dichtzetten met uitvlakmortel, egaliseren en er een PVC vloer overheen leggen.

 

In sommige gevallen kan er door tegels heen gefreesd worden. Dan moeten ze wel goed vastzitten, zoals in deze woning in Arnhem.

Een mooie combinatieklus in Veenendaal voor een opdrachtgever uit Barneveld, waar een deel op netten is gevlochten en er daarna een zandcement dekvloer overheen gestort wordt. Ook is er een gedeelte ingefreesd in de bestaande dekvloer.

 

Voor een installateur uit Deventer hebben we bij een particulier in Lochem de zandcement dekvloer ingefreesd.

 

In een nieuwbouwwoning in Gorinchem is door ons de vloerverwarming op netten gemonteerd.