Klanten en Reviews

Reviews van Klanten van Geraerds Vloerverwarming

Bij Geraerds zijn we trots op onze vloerverwarmingsservice in Deventer. We kennen de buurt en weten wat onze klanten nodig hebben. Of je nu in een oud huis woont of een nieuw appartement, wij zorgen ervoor dat je vloerverwarming perfect werkt. Ons team werkt snel en netjes, zodat je snel kunt genieten van een warm en comfortabel huis.

Kijk hieronder wat onze klanten zeggen over ons werk. Op deze pagina vind je reviews van mensen uit Deventer en omgeving. Ze vertellen over hun ervaringen met onze vloerverwarming in Deventer en onze service. Deze verhalen laten zien dat we ons best doen voor elke klant. Wil je zelf warme voeten deze winter? Neem dan contact met ons op.

Reactie plaatsen

Reacties

Marit
2 maanden geleden

Heel erg tevreden over Jeffrey en zijn werkzaamheden. Er ligt een prachtig slangenstelsel in de vloer en was in een dag klaar. Fijne man in communicatie.

Martijn
7 maanden geleden

Hele benedenvloer geregeld, keurig conform afspraken en tegen een prima prijs!

Annette en Ronald
7 maanden geleden

Benedenverdieping vloerverwarming uitgevoerd keurig snel en netjes werk. Goede prijs/kwaliteits verhouding. En het belangrijkste lekker warm in huis.In een woord top.

Michiel
7 maanden geleden

Heeft bij ons thuis de beneden verdieping voorzien van vloerverwarming. Dit heeft hij super netjes gedaan. Alles keurig van a tot z uitgelegd.

Vriendelijk en betrouwbaar!

IQmakelaars Apeldoorn
8 maanden geleden

Bedrijf Geraerds heeft vloerverwarming aangelegd in ons nieuwe kantoorpand in Apeldoorn. Komt afspraken na en is flexibel. Denkt goed mee en levert keurig werk.

Rick
8 maanden geleden

Een andere partij had bij ons een begin gemaakt met frezen en zij dat het niet mogelijk was.

Jeffrey heeft ons toen uit de brand geholpen en hun werk op korte termijn afgemaakt. zodat wij verder konden met verbouwen!

nog elke dag plezier van!

Tom
8 maanden geleden

Jeffrey heeft hier in onze woonkamer de vloerverwarming erin gemaakt na alle tevredenheid. Komt zijn afspraken na, levert vakwerk en is erg vriendelijk!

Meijer Afwerkvloeren
8 maanden geleden

al enige tijd een samenwerking, het bevalt ons meer dan goed.
komt ten alle tijden de afspraken na, maakt uitermate netjes werk.
communicatie zijn wij ook zeer tevreden over, wanneer de vloerverwarming er in ligt worden we meteen gebelt/gemailt dat wij er terrecht kunnen om de afwerkvloer erin te smeren voor de klant.

kortom: zoekt u een nette betrouwbaar vloerverwarmingsbedrijf? dan bent u hier aan het juiste adres.

R. Speelman
8 maanden geleden

Vakwerk geleverd, betrouwbaar en flexibel.

Peter Pawirosemito
8 maanden geleden

Zeer tevreden ! Werkt snel en netjes. Houd zich aan de gemaakte afspraken en een degelijke prijs !