Over Jeffrey | Eigenaar Geraerds Vloerverwarming

Jeffrey Geraerds uit Deventer heeft een ruim werkverleden in de bouwwereld. Sinds 2017 heeft hij zich volledig toegelegd op vloerverwarming.


Dit is geen vreemde keuze, want bij vele bouwprojecten werd hij altijd al ingeschakeld om te frezen. Het infrezen bij vloerverwarming is een specialistisch en secuur werkje. De foutkans is groot, daarom kiezen klanten, bouwcollega’s of projectontwikkelaars vaak voor Jeffrey en zijn team.


Naast frezen zijn Jeffrey en zijn mannen bedreven in de andere taken die komen kijken bij vloerverwarming, zoals tackeren en vlechten.

Samen met gespecialiseerde Vakmensen

Hij werkt veel samen met vaste, zorgvuldig geselecteerde vakmensen, voor loodgieterstaken of het plaatsen van de definitieve vloer, zoals het bekende Deventer vloerenbedrijf Ten Have Vloeren.

Met behulp van de diensten van Jeffreys team lukt het vaak om u relatief snel van dienst te zijn en klussen op tijd af te ronden.


Geraerds Vloerverwarming Deventer is in heel Nederland inzetbaar, maar we zijn vooral actief in de regio Deventer, Zutphen, Apeldoorn, Zwolle en Twente en alle tussenliggende dorpen als Twello of Holten.


Om u een beeld te vormen verwijzen we u graag naar de pagina’s reviews en eerdere projecten.